Smilez in het nieuws: behandeling onder narcose

Smilez in het nieuws: behandeling onder narcose
17 november 2020 Smilez

Eind oktober publiceerde de HS Krant een artikel over Smilez. In dit artikel aandacht voor onze tandartspraktijk en daarbij uitgelicht de mogelijkheid van een behandeling onder volledige narcose.

Sinds kort kunnen patiënten met angst voor de tandarts desgewenst onder volledige narcose worden behandeld in de praktijk aan het Liliënthalplein in Stadskanaal. Ook patiënten van andere praktijken komen hiervoor in aanmerking, zodat ze weer met een ‘stabiele mondsituatie’ hun eigen tandarts durven te bezoeken.

Daarmee wordt een witte vlek in de wijde regio ingevuld. Nu is zo’n behandeling alleen mogelijk in een tandartspraktijk in Groningen en in Emmen of verder weg in het land.

Klik hier voor het volledige artikel

 

Smilez gaat verhuizen!

Tandartspraktijk Smilez gaat voor de zomer van 2023 verhuizen! De verbouwingswerkzaamheden van ons nieuwe pand zijn al in volle gang.

Een ding is zeker; het pand wordt erg mooi. Een prachtige omgeving voor het team van Smilez om in te werken, en om onze patiënten in te mogen ontvangen. Het pand wordt volledig ingericht volgens de modernste technieken, met genoeg ruimte en faciliteiten voor het team en onze patiënten.

Op deze manier is Smilez klaar voor de toekomst en kunnen wij u optimaal van dienst blijven!

Het nieuw adres is Oosterstraat 37 in Stadskanaal. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en uiteraard de openingsdatum van onze nieuwe locatie!