Praktijk
onze werkwijze

Praktijk

Welkom bij tandartspraktijk Smilez. Sinds begin februari 2019 is tandartspraktijk de Reus overgenomen door Lezan Kader (mondhygiënist) en Hamid Haji Rasoul (tandarts). De praktijk gaat verder onder de naam Smilez. Hamid en Lezan kennen elkaar van de studie, en hebben ook na(ast) de studie samen in verschillende praktijken gewerkt. Hier verliep de samenwerking soepel en toch ook krachtig waardoor beide vakgebieden ter sprake kwamen.

Onze aandacht ligt volledig op preventie. Dat wil zeggen dat we graag aandoeningen in de mond willen voorkomen. De nadruk van de behandelingen liggen op het voorkomen van gaatjes en tandvleesaandoeningen. De samenwerking tussen tandarts en mondhygiënist onder één dak zorgt voor een adequate aanpak van tandvleesproblematiek en de rest van het ophangapparaat (parodontaal).

Wij behandelen ieder op zijn of haar manier. Zo is elk individu (patiënt) anders. Het persoonlijke is voor ons erg belangrijk en dat kunt u ook terug zien in ons werk.

Graag heten wij u van harte welkom bij ons in de praktijk!

Beste lezer,

In verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om alle afspraken tot 1 mei 2020 te annuleren.

Als u een afspraak heeft staan in die periode zal u telefonisch of per post hier bericht van krijgen. Het doel hiervan is om de spreiding van het virus zo beperkt mogelijk te houden. We zullen op de bekende openingstijden telefonisch bereikbaar blijven voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot 1 mei. Graag vragen wij hiervoor u begrip. Buiten de openingstijden blijft de spoeddienst bereikbaar.

Houd u de website in de gaten, want ook wij weten niet wanneer we volledig operationeel zullen zijn. Voorlopig houden we 1 mei 2020 aan. Mocht dat opschuiven zullen we dat op de website bekend maken.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez