Praktijk
onze werkwijze

Praktijk

Welkom bij tandartspraktijk Smilez

Sinds begin februari 2019 is tandartspraktijk de Reus overgenomen door Lezan Kader (mondhygiënist) en Hamid Haji Rasoul (tandarts). De praktijk gaat verder onder de naam Smilez. Hamid en Lezan kennen elkaar van de studie, en hebben ook na(ast) de studie samen in verschillende praktijken gewerkt. Hier verliep de samenwerking soepel en toch ook krachtig waardoor beide vakgebieden ter sprake kwamen.

Onze aandacht ligt volledig op preventie. Dat wil zeggen dat we graag aandoeningen in de mond willen voorkomen. De nadruk van de behandelingen liggen op het voorkomen van gaatjes en tandvleesaandoeningen. De samenwerking tussen tandarts en mondhygiënist onder één dak zorgt voor een adequate aanpak van tandvleesproblematiek en de rest van het ophangapparaat (parodontaal).

Wij behandelen ieder op zijn of haar manier. Zo is elk individu (patiënt) anders. Het persoonlijke is voor ons erg belangrijk en dat kunt u ook terug zien in ons werk.

Graag heten wij u van harte welkom bij ons in de praktijk!

Tandartspratijk Smilez Stadskanaal

Beste lezer,

Update Coronavirus

Wij hebben de reguliere mondzorg hervat, de afspraken die u heeft staan gaan gewoon door.

Wij houden ons hierbij aan de RIVM maatregelen. Dat houdt in dat we een volle wacht- en behandelkamer willen voorkomen. Daarom plannen wij de afspraken ruimer in. Daarnaast mogen er maximaal 2 patiënten in de behandelkamer aanwezig zijn. Ook verzoeken wij u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met de door ons aangeboden middelen.

We kunnen helaas niet garanderen dat behandelingen niet uitlopen en dat er momenten zijn waarop de wachtkamer te vol dreigt te worden. De assistentes zullen u dan vragen om later terug te komen of eventueel elders te wachten.

Wij verzoeken u dringend uw afspraak af te zeggen als u ziek bent, koorts heeft of twijfelt omdat iemand in uw directe omgeving deze klachten heeft.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez