Over ons

Even voorstellen

Lezan, BIG geregistreerd Mondhygiënist Plus, praktijk eigenaar

Mijn naam is Lezan en ik ben geboren in Kurdistan, noord Irak. Samen met mijn familie ben ik in 1998 naar Nederland gevlucht. Tijdens het opgroeien hier, heb ik natuurlijk ook mijn studies gevolgd. In de 2e klas van het vmbo heb ik stage gelopen in een tandartspraktijk. Dit beviel zo goed, dat ik de opleiding tandartsassistente ging volgen en steeds verder ben gaan studeren in de mondzorg. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn beroep. Ik hou erg veel van reizen, shoppen en musea bezoeken. Mijn interesse gebieden in dit beroep is zeer divers, van kinderen tot ouderen en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ik help mijn patiënten met veel plezier, waarbij alle tijd en aandacht centraal staan. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen als Mondhygiënist. Ik heb de 4-jarige opleiding tot mondhygiënist gevolgd en afgerond. Ik ben bevoegd en bekwaam om volledig zelfstandig als mondhygiënist de volgende behandelingen uit te voeren: controle’s, vullingen, sealen, röntgenopnames maken en beoordelen, tandvleesaandoeningen, verdovingen en consulten etc. Graag help ik u met alle liefde!

 

BIG geregistreerd mondhygiënist Plus, praktijk eigenaar. BIG-nummer 29928311279

Smilez Lezan Kader

Marcel, Tandarts

Ik ben Marcel Versteeg. Werkzaam als tandarts bij Smilez sinds februari 2023. Als tandarts afgestudeerd in 1984. In 1985 ben ik als tandarts in dienst geweest. Ik heb daarna vanaf 1986 een eigen praktijk gehad tot 2017 in Oldebroek. Vervolgens 5 jaar als ZZP’er gewerkt. Na een jaar pensionering vind ik het toch weer leuk om weer een dag aan de stoel te zitten en ben zo bij Smilez terecht gekomen door Hannah, mijn dochter. In mijn vrije tijd doe ik aan sport waaronder op de ATB in de bossen rond Wezep (waar ik woon) fietsen. Verder ook nog aan cardiofitness. Als hobby mag ik graag de natuur in gaan om te fotograferen, voornamelijk vogels.

Werkzaam dinsdag

BIG geregistreerd tandarts. BIG-nummer: 49024561602

Camelia, Tandarts

Mijn naam is Camelia en ik kom uit Roemenië. Ik ben sinds december 2021 in Nederland gekomen om mij hier te vestigen. Ik werk verliefd op Nederland en de mensen. Ik wil hier graag wonen en werken. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Ovidius Universiteit aan Tandheelkunde. Ik heb bijna 3 jaar als tandarts in Roemenië gewerkt in verschillende praktijk. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van tandartspraktijk Smilez. Ik werk graag met mensen. Ik ben een rustige tandarts dat alle tijd voor angstige patiënten neemt. Graag zie ik u in de stoel, als uw tandarts!

Werkzaam maandag – vrijdag

BIG geregistreerd tandarts. BIG-nummer: 39930711102

Claudia, Tandarts

Ik ben Claudia en ik kom uit Italië. Na het afronden van de opleiding Tandheelkunde in 2014 aan de Universiteit van Pisa, heb ik als tandarts bij verschillende tandartspraktijken tot 2019 gewerkt. In 2019 heb ik mijn tandartspraktijk geopend en ik heb daar gewerkt tot december 2023. in januari 2024 heb ik besloot om naar Nederland te verhuizen, want ik houd van dit land met mooie gebieden en natuur en ik voelde me klaar voor een nieuw avontuur en nieuwe uitdagingen. In Italië had ik veel specialisatiecursussen gevolgd zoals Endodontie, Esthetische tandheelkunde , Chirurgie en Parodontologie. Als tandarts werk ik zeer nauwkeurig en patiëntgericht; ik neem mijn werk serieus, maar ik hecht ook waarde aan wat humor tijdens het werk. Op deze manier wil ik graag dat de patiënt zich sneller op zijn of haar gemak voelt.

BIG-nummer: 19934404602

Hannah, Praktijkmanager, Tandarts-, Ortho- en Preventie-assistente

Mijn naam is Hannah. Sinds 2009 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik ben begonnen als tandartsassistente in een kleine praktijk waar ik zowel aan de stoel als aan de balie werkzaam was. Daarna volgende een kleine pauze in de tandheelkunde en ben ik na mijn opleiding als opsporingsambtenaar 6 jaar werkzaam geweest bij de koninklijke marechaussee. Uiteindelijk met veel plezier weer terug in de tandheelkunde in gegaan. Inmiddels heb ik de afgelopen 2,5 jaar als ortho-assistente gewerkt waar ik veel zelfstandige behandelingen deed. Met veel plezier ben ik werkzaam als praktijkmanager en tandartsassistente bij Smilez vanaf september 2020.

Dianne, Tandartsassistente

Mijn naam is Dianne, begin 2022 heb ik mijn opleiding tandartsassistente behaald. Hiervoor heb ik wel al een paar stages gehad bij verschillende tandartspraktijken. Sinds Juli 2022 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Smilez. Ik hoop jullie graag te mogen ontvangen in de praktijk.

Antsje, Tandartsassistente

Mijn naam is Antsje. Sinds september 2023 werkzaam bij Smilez als tandartsassistente. Daarvoor 25 jaar in de bijzondere tandheelkunde gewerkt in Nootdorp en Den Haag.

Jesselynn, balie-assistente

Leuk dat u even een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Jesselynn en ik werk sinds maart 2023 hier met veel plezier bij Smilez. Ik ben vooral achter de balie te vinden, maar vind het ook super leuk om te helpen met andere dingen. Ik help mensen graag en geniet ook van het leuke contact! In de toekomst hoop ik u ook te mogen verwelkomen als tandartsassistente achter de stoel!

Jessie, Tandartsassistente in opleiding

Mijn naam is Jessie en ik ben sinds mei 2023 werkzaam als tandartsassistente in opleiding. Hiervoor heb ik voornamelijk gewerkt in sales- en klantenservice functies en aangezien dit niet langer bij mij paste besloot ik mijn hart te volgen en te gaan voor een baan in de tandheelkunde. In september van dit jaar zal ik starten aan de BBL-opleiding tandartsassistente aan het Noorderpoort in Groningen waarbij ik 1 dag naar school ga en 4 dagen in de praktijk aanwezig zal zijn.

Diana, Tandartsassistente

Mijn naam is Diana. Na 26 jaar in het slagersvak te hebben gewerkt was het voor mij in oktober 2023, tijd voor een nieuwe uitdaging. De tandheelkundige zorg heeft mij zo geïnspireerd om bij tandartspraktijk Smilez mijn kennis te gaan ontwikkelen. Ik ben 3 dagen werkzaam. Als tandartsassistente in opleiding ontvang ik u graag aan de stoel en zal ik mijn uiterste best doen om het bezoek voor u zo aangenaam mogelijk te maken.

Raman, Tandartsassistent

Mijn naam is Raman en ben het broertje van Lezan. Mede door het enthousiasme van Lezan voor de mondzorg, ben ik nu zelf ook werkaam bij de praktijk sinds januari 2024. De komende tijd volg ik ook een opleiding naast mijn werkzaamheden op de praktijk. In mijn vrije tijd voetbal ik graag en vind ik het ook leuk om een wedstrijd te kijken.