Over ons

Even voorstellen

Lezan:

Mijn naam is Lezan. Ik ben 26 jaar en ik ben geboren in Kurdistan, noord Irak. Samen met mijn familie ben ik in 1998 naar Nederland gevlucht. Tijdens het opgroeien hier, heb ik natuurlijk ook mijn studies gevolgd. In de 2e klas van het vmbo heb ik stage gelopen in een tandartspraktijk. Dit beviel zo goed, dat ik de opleiding tandartsassistente ging volgen en steeds verder ben gaan studeren in de mondzorg. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn beroep. Ik hou erg veel van reizen, shoppen en musea bezoeken. Mijn interesse gebieden in dit beroep is zeer divers, van kinderen tot ouderen en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ik help mijn patiënten met veel plezier, waarbij alle tijd en aandacht centraal staan. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen als Mondhygiënist. Ik heb de 4-jarige opleiding tot mondhygiënist gevolgd en afgerond. Ik ben bevoegd en bekwaam om volledig zelfstandig als mondhygiënist de volgende behandelingen uit te voeren: controle’s, vullingen, sealen, röntgenopnames maken en beoordelen, tandvleesaandoeningen, verdovingen en consulten etc. Graag help ik u met alle liefde!

Hamid:

Mijn naam is Hamid geboren in 1986 te Isfahan, Iran. Sinds 1994 woon ik samen met mijn familie in Nederland. In 2017 heb ik mijn opleiding tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest in meerdere tandarts praktijken. Ik neem graag mijn patiënten mee in het opstellen van behandelplannen en het nemen van beslissingen. Daarbij speelt transparantie een belangrijke rol. Graag stel ik mijn patiënten op hun gemak en hierdoor worden de behandelingen voor angstige patiënten minder onaangenaam. Verder luister en maak ik graag muziek, kijk ik films en bezoek ik musea en voorstellingen in mijn vrije tijd.

Beste lezer,

In verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om alle afspraken tot 1 mei 2020 te annuleren.

Als u een afspraak heeft staan in die periode zal u telefonisch of per post hier bericht van krijgen. Het doel hiervan is om de spreiding van het virus zo beperkt mogelijk te houden. We zullen op de bekende openingstijden telefonisch bereikbaar blijven voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot 1 mei. Graag vragen wij hiervoor u begrip. Buiten de openingstijden blijft de spoeddienst bereikbaar.

Houd u de website in de gaten, want ook wij weten niet wanneer we volledig operationeel zullen zijn. Voorlopig houden we 1 mei 2020 aan. Mocht dat opschuiven zullen we dat op de website bekend maken.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez