Over ons

Even voorstellen

Hamid, Tandarts

Mijn naam is Hamid geboren in 1986 te Isfahan, Iran. Sinds 1994 woon ik samen met mijn familie in Nederland. In 2017 heb ik mijn opleiding tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest in meerdere tandarts praktijken. Ik neem graag mijn patiënten mee in het opstellen van behandelplannen en het nemen van beslissingen. Daarbij speelt transparantie een belangrijke rol. Graag stel ik mijn patiënten op hun gemak en hierdoor worden de behandelingen voor angstige patiënten minder onaangenaam. Verder luister en maak ik graag muziek, kijk ik films en bezoek ik musea en voorstellingen in mijn vrije tijd.

Smilez Hamid HajiRasoul

Lezan, Mondhygiënist

Mijn naam is Lezan. Ik ben 26 jaar en ik ben geboren in Kurdistan, noord Irak. Samen met mijn familie ben ik in 1998 naar Nederland gevlucht. Tijdens het opgroeien hier, heb ik natuurlijk ook mijn studies gevolgd. In de 2e klas van het vmbo heb ik stage gelopen in een tandartspraktijk. Dit beviel zo goed, dat ik de opleiding tandartsassistente ging volgen en steeds verder ben gaan studeren in de mondzorg. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn beroep. Ik hou erg veel van reizen, shoppen en musea bezoeken. Mijn interesse gebieden in dit beroep is zeer divers, van kinderen tot ouderen en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ik help mijn patiënten met veel plezier, waarbij alle tijd en aandacht centraal staan. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen als Mondhygiënist. Ik heb de 4-jarige opleiding tot mondhygiënist gevolgd en afgerond. Ik ben bevoegd en bekwaam om volledig zelfstandig als mondhygiënist de volgende behandelingen uit te voeren: controle’s, vullingen, sealen, röntgenopnames maken en beoordelen, tandvleesaandoeningen, verdovingen en consulten etc. Graag help ik u met alle liefde!

Smilez Lezan Kader

Heleen, Tandartsassistente

Ik heb van 1987-1990 de opleiding gevolgd voor tandartsassistente. Daarna heb ik ruim 20 jaar in Winschoten gewerkt bij een tandarts en in 2013 ben ik gaan werken bij een implantoloog. Sinds 2019 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik werk als assistente aan de stoel, maak röntgenfoto’s en gebitsafdrukken maar doe ook administratieve taken.

Smilez Heleen

Fiona, Preventie assistente

In 2014 ben ik afgestudeerd aan het alfa college voor de opleiding tandartsassistente, in 2018 heb ik nog een extra opleiding tot preventie assistente afgerond.
Ik ben sinds 2019 werkzaam bij tandartspraktijk Smilez met veel plezier. Ik neem ook bepaalde behandelingen over van de mondhygiënist zoals: het verwijderen van tandsteen en tandplaque boven het tandvlees, polijsten van het gebit, gebitsafdrukken maken, sealen, aanbrengen van fluoride, voorlichting en instructie geven en het maken van röntgenfoto’s.

Smilez Fiona

Shirley, Balie-assistente

In April 2020 ben ik gestart als balieassistente bij tandartspraktijk Smilez met veel plezier.

Smilez Shirley

Beste lezer,

Update Coronavirus

Wij hebben de reguliere mondzorg hervat, de afspraken die u heeft staan gaan gewoon door.

Wij houden ons hierbij aan de RIVM maatregelen. Dat houdt in dat we een volle wacht- en behandelkamer willen voorkomen. Daarom plannen wij de afspraken ruimer in. Daarnaast mogen er maximaal 2 patiënten in de behandelkamer aanwezig zijn. Ook verzoeken wij u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met de door ons aangeboden middelen.

We kunnen helaas niet garanderen dat behandelingen niet uitlopen en dat er momenten zijn waarop de wachtkamer te vol dreigt te worden. De assistentes zullen u dan vragen om later terug te komen of eventueel elders te wachten.

Wij verzoeken u dringend uw afspraak af te zeggen als u ziek bent, koorts heeft of twijfelt omdat iemand in uw directe omgeving deze klachten heeft.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez