Over ons

Even voorstellen

Lezan, BIG geregistreerd Mondhygiënist Plus, praktijk eigenaar

Mijn naam is Lezan en ik ben geboren in Kurdistan, noord Irak. Samen met mijn familie ben ik in 1998 naar Nederland gevlucht. Tijdens het opgroeien hier, heb ik natuurlijk ook mijn studies gevolgd. In de 2e klas van het vmbo heb ik stage gelopen in een tandartspraktijk. Dit beviel zo goed, dat ik de opleiding tandartsassistente ging volgen en steeds verder ben gaan studeren in de mondzorg. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn beroep. Ik hou erg veel van reizen, shoppen en musea bezoeken. Mijn interesse gebieden in dit beroep is zeer divers, van kinderen tot ouderen en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ik help mijn patiënten met veel plezier, waarbij alle tijd en aandacht centraal staan. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen als Mondhygiënist. Ik heb de 4-jarige opleiding tot mondhygiënist gevolgd en afgerond. Ik ben bevoegd en bekwaam om volledig zelfstandig als mondhygiënist de volgende behandelingen uit te voeren: controle’s, vullingen, sealen, röntgenopnames maken en beoordelen, tandvleesaandoeningen, verdovingen en consulten etc. Graag help ik u met alle liefde!

 

BIG geregistreerd mondhygiënist Plus, praktijk eigenaar. BIG-nummer 29928311279

Smilez Lezan Kader

Hamid, Tandarts

Mijn naam is Hamid geboren in 1986 te Isfahan, Iran. Sinds 1994 woon ik samen met mijn familie in Nederland. In 2017 heb ik mijn opleiding tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest in meerdere tandarts praktijken. Ik neem graag mijn patiënten mee in het opstellen van behandelplannen en het nemen van beslissingen. Daarbij speelt transparantie een belangrijke rol. Graag stel ik mijn patiënten op hun gemak en hierdoor worden de behandelingen voor angstige patiënten minder onaangenaam. Verder luister en maak ik graag muziek, kijk ik films en bezoek ik musea en voorstellingen in mijn vrije tijd.

Werkzaam maandag – woensdag

BIG geregistreerd tandarts. BIG-nummer: 49923086702

Smilez Hamid HajiRasoul

Marcel, Tandarts

Ik ben Marcel Versteeg. Werkzaam als tandarts bij Smilez sinds februari 2023. Als tandarts afgestudeerd in 1984. In 1985 ben ik als tandarts in dienst geweest. Ik heb daarna vanaf 1986 een eigen praktijk gehad tot 2017 in Oldebroek. Vervolgens 5 jaar als ZZP’er gewerkt. Na een jaar pensionering vind ik het toch weer leuk om weer een dag aan de stoel te zitten en ben zo bij Smilez terecht gekomen door Hannah, mijn dochter. In mijn vrije tijd doe ik aan sport waaronder op de ATB in de bossen rond Wezep (waar ik woon) fietsen. Verder ook nog aan cardiofitness. Als hobby mag ik graag de natuur in gaan om te fotograferen, voornamelijk vogels.

Werkzaam dinsdag

BIG geregistreerd tandarts. BIG-nummer: 49024561602

Camelia, Tandarts

Mijn naam is Camelia en ik kom uit Roemenië. Ik ben sinds december 2021 in Nederland gekomen om mij hier te vestigen. Ik werk verliefd op Nederland en de mensen. Ik wil hier graag wonen en werken. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Ovidius Universiteit aan Tandheelkunde. Ik heb bijna 3 jaar als tandarts in Roemenië gewerkt in verschillende praktijk. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van tandartspraktijk Smilez. Ik werk graag met mensen. Ik ben een rustige tandarts dat alle tijd voor angstige patiënten neemt. Graag zie ik u in de stoel, als uw tandarts!

Werkzaam maandag – vrijdag

BIG geregistreerd tandarts. BIG-nummer: 12102816

Hannah, Praktijkmanager, Tandarts-, Ortho- en Preventie-assistente

Mijn naam is Hannah. Sinds 2009 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik ben begonnen als tandartsassistente in een kleine praktijk waar ik zowel aan de stoel als aan de balie werkzaam was. Daarna volgende een kleine pauze in de tandheelkunde en ben ik na mijn opleiding als opsporingsambtenaar 6 jaar werkzaam geweest bij de koninklijke marechaussee. Uiteindelijk met veel plezier weer terug in de tandheelkunde in gegaan. Inmiddels heb ik de afgelopen 2,5 jaar als ortho-assistente gewerkt waar ik veel zelfstandige behandelingen deed. Met veel plezier ben ik werkzaam als praktijkmanager en tandartsassistente bij Smilez vanaf september 2020.

Tandartspraktijk Smilez Hannah

Alicia, Tandartsassistente

Welkom bij tandartspraktijk Smilez, en wat leuk dat je wat meer over ons team wilt weten. Mijn naam is Alicia. Ik werk sinds 2017 als tandartsassistente, en heb inmiddels ervaring op mogen doen in verschillende praktijken. Vanaf 2022 ben ik met veel plezier werkzaam bij tandartspraktijk Smilez, en zie ernaar uit u te verwelkomen.

Aukje, Tandartsassistente

Ik ben Aukje Poppen en sinds kort werkzaam bij Smilez. Ervaring heb ik opgedaan in verschillende praktijken. Bij Smilez doe ik wat administratie taken maar ook assisteren aan de stoel en kleine behandelingen zoals tandsteen verwijderen en instructies geven. Het leukste in ons werk is de diversiteit in zowel de behandelingen als in de verschillende mensen die bij ons komen.

Dianne, Tandartsassistente

Mijn naam is Dianne, begin 2022 heb ik mijn opleiding tandartsassistente behaald. Hiervoor heb ik wel al een paar stages gehad bij verschillende tandartspraktijken. Sinds Juli 2022 ben ik werkzaam bij tandartspraktijk Smilez. Ik hoop jullie graag te mogen ontvangen in de praktijk.

Roos, Tandartsassistente

Mijn naam is Roos. Ik ben bijna 8 jaar werkzaam geweest bij de DA drogist in Musselkanaal, maar ik was toch toe aan een nieuwe uitdaging.  In 2022 heb ik de opleiding tandartsassistente afgerond. Met veel plezier ben ik werkzaam als tandartsassistente in opleiding vanaf september 2022 bij Smilez.

Mohienie, Tandartsassistente in opleiding

Mijn naam is Mohienie. Ik ben bijna een jaar werkzaam geweest als klantenservice medewerker en was toe aan een nieuwe uitdaging.
Ik ben in augustus 2022 begonnen als tandartsassistente in opleiding aan het Alfa College in Hoogeveen en werk daarbij 4 dagen bij tandartspraktijk Smilez. De functie tandartsassistente in opleiding voer ik met veel plezier en enthousiasme uit.