Over ons

Even voorstellen

Lezan, BIG geregistreerd Mondhygiënist

Mijn naam is Lezan en ik ben geboren in Kurdistan, noord Irak. Samen met mijn familie ben ik in 1998 naar Nederland gevlucht. Tijdens het opgroeien hier, heb ik natuurlijk ook mijn studies gevolgd. In de 2e klas van het vmbo heb ik stage gelopen in een tandartspraktijk. Dit beviel zo goed, dat ik de opleiding tandartsassistente ging volgen en steeds verder ben gaan studeren in de mondzorg. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met mijn beroep. Ik hou erg veel van reizen, shoppen en musea bezoeken. Mijn interesse gebieden in dit beroep is zeer divers, van kinderen tot ouderen en het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ik help mijn patiënten met veel plezier, waarbij alle tijd en aandacht centraal staan. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen als Mondhygiënist. Ik heb de 4-jarige opleiding tot mondhygiënist gevolgd en afgerond. Ik ben bevoegd en bekwaam om volledig zelfstandig als mondhygiënist de volgende behandelingen uit te voeren: controle’s, vullingen, sealen, röntgenopnames maken en beoordelen, tandvleesaandoeningen, verdovingen en consulten etc. Graag help ik u met alle liefde!

 

BIG geregistreerd mondhygiënist, praktijk eigenaar. BIG-nummer 29928311279

Smilez Lezan Kader

Hamid, Tandarts

Mijn naam is Hamid geboren in 1986 te Isfahan, Iran. Sinds 1994 woon ik samen met mijn familie in Nederland. In 2017 heb ik mijn opleiding tandheelkunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na mijn studie ben ik werkzaam geweest in meerdere tandarts praktijken. Ik neem graag mijn patiënten mee in het opstellen van behandelplannen en het nemen van beslissingen. Daarbij speelt transparantie een belangrijke rol. Graag stel ik mijn patiënten op hun gemak en hierdoor worden de behandelingen voor angstige patiënten minder onaangenaam. Verder luister en maak ik graag muziek, kijk ik films en bezoek ik musea en voorstellingen in mijn vrije tijd.

BIG geregistreerd tandarts. BIG-nummer: 49923086702

Smilez Hamid HajiRasoul

Heleen, Tandartsassistente

Ik heb van 1987-1990 de opleiding gevolgd voor tandartsassistente. Daarna heb ik ruim 20 jaar in Winschoten gewerkt bij een tandarts en in 2013 ben ik gaan werken bij een implantoloog. Sinds 2019 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik werk als assistente aan de stoel, maak röntgenfoto’s en gebitsafdrukken maar doe ook administratieve taken.

Smilez Heleen

Hannah, Tandartsassistente

Mijn naam is Hannah. Sinds 2009 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik ben begonnen als tandartsassistente in een kleine praktijk waar ik zowel aan de stoel als aan de balie werkzaam was. Daarna volgende een kleine pauze in de tandheelkunde en ben ik na mijn opleiding als opsporingsambtenaar 6 jaar werkzaam geweest bij de koninklijke marechaussee. Uiteindelijk met veel plezier weer terug in de tandheelkunde in gegaan. Inmiddels heb ik de afgelopen 2,5 jaar als ortho-assistente gewerkt waar ik veel zelfstandige behandelingen deed. Met veel plezier ben ik werkzaam als tandartsassistente bij Smilez vanaf september 2020.

Tandartspraktijk Smilez Hannah

Miranda, Tandartsassistente

Mijn naam is Miranda en ik ben een geboren Groningse. Na mijn 8ste ben ik verhuisd naar het westen waar ik sinds 2000 werkzaam geweest ben als tandartsassistente. Ik wilde toch weer heel graag weer terug naar mijn roots en sinds aug 2021 ben ik werkzaam bij deze leuke praktijk, ik kan hier mijn passie voor het vak, enthousiasme en gedrevenheid in kwijt.

Mahmoud, Tandartsassistent

Mijn naam is Mahmoud en ik ben ervaren tandartsassistent. Ik werk sinds Mei 2021 met plezier bij Smilez.