EMS

EMS: de nieuwe manier van pijnvrij tandsteen, tandplak en aanslag verwijderen.

Wij hebben de Airflow profylaxis Master van EMS in de praktijk in gebruik. Je gebit wordt hiermee witter, superschoon en glad. De kans op gaatjes is hierdoor een stuk kleiner. Deze professionele preventieve mondzorgbehandeling is écht vernieuwend. Dit systeem heet de Guided Biofilm Therapy. Het is gebaseerd op een acht-stappen-behandeling. Het is een optimale behandeling door de mondhygiënist, gecombineerd met jouw persoonlijke mondverzorgingdadvies. Tandsteen, aanslag en tandplak (biofilm) worden verwijderd met twee soorten ultrafijn poeder in combinatie met 40-graden verwarmd water. Deze manier van reiniging is niet alleen comfortabel maar ook zo effectief dat het gebruik van handinstrumenten (bijna) niet meer nodig is. Ook traditioneel polijsten, is niet meer nodig.

1) Controleren van de conditie van het tandvlees
2) Tanden worden gekleurd met een blauwe kleurstof, dan wordt zichtbaar waar nog aandachtspunten zijn voor je dagelijkse mondverzorging
3) Uitleg mondverzorging, hierdoor zult u gaan poetsen als een Pro!
4) Intensief reinigen met twee soorten ultrafijne poeder, zowel boven als onder het tandvlees wordt alle plak, aanslag en tandsteen verwijderd.
5) + 6) Het kan zijn dat er harder stukken tandsteen aanwezig is, dit zal dan met ultrasoon trillingen verwijderd moeten worden

7) Laatste controle, of alles echt schoon is, daarna bepalen we samen wanneer er weer een afspraak plaats kan vinden voor goed preventief onderhoud, want voorkomen is beter dan genezen!

Smilez EMS

 

Smilez Airflow EMS

Smilez gaat verhuizen!

Tandartspraktijk Smilez gaat voor de zomer van 2023 verhuizen! De verbouwingswerkzaamheden van ons nieuwe pand zijn al in volle gang.

Een ding is zeker; het pand wordt erg mooi. Een prachtige omgeving voor het team van Smilez om in te werken, en om onze patiënten in te mogen ontvangen. Het pand wordt volledig ingericht volgens de modernste technieken, met genoeg ruimte en faciliteiten voor het team en onze patiënten.

Op deze manier is Smilez klaar voor de toekomst en kunnen wij u optimaal van dienst blijven!

Het nieuw adres is Oosterstraat 37 in Stadskanaal. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en uiteraard de openingsdatum van onze nieuwe locatie!