Nieuw bij Smilez: Behandeling onder narcose

Nieuw bij Smilez: Behandeling onder narcose
20 juni 2020 Smilez

Als u bang bent voor de tandarts is een behandeling onder narcose eventueel interessant voor u, omdat u dan niets merkt van de behandeling. De behandeling kan in 1 keer worden uitgevoerd, zodat u ook niet meerdere keren terug hoeft te komen.

Bij Tandartspraktijk Smilez is het ook mogelijk om uw behandeling onder volledige narcose te ondergaan. Wij maken hierbij gebruik van de specialisten van Anesthesia and Intensive Care Services (AIC Services). AIC services is een gespecialiseerd narcoseteam, dat heel veel ervaring heeft met het behandelen van angstige mensen. De middelen die worden gebruikt voor de narcose zijn zeer kortwerkende middelen propofol en remifentanil. Na het staken van deze middelen wordt de patiënt zeer snel weer wakker en er is weinig kans op het ervaren van vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid en braken.

Lees hier meer

Beste lezer,

Update Coronavirus

Wij hebben de reguliere mondzorg hervat, de afspraken die u heeft staan gaan gewoon door.

Wij houden ons hierbij aan de RIVM maatregelen. Dat houdt in dat we een volle wacht- en behandelkamer willen voorkomen. Daarom plannen wij de afspraken ruimer in. Daarnaast mogen er maximaal 2 patiënten in de behandelkamer aanwezig zijn. Ook verzoeken wij u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren met de door ons aangeboden middelen.

We kunnen helaas niet garanderen dat behandelingen niet uitlopen en dat er momenten zijn waarop de wachtkamer te vol dreigt te worden. De assistentes zullen u dan vragen om later terug te komen of eventueel elders te wachten.

Wij verzoeken u dringend uw afspraak af te zeggen als u ziek bent, koorts heeft of twijfelt omdat iemand in uw directe omgeving deze klachten heeft.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez