Nieuw bij Smilez: Behandeling onder narcose

Nieuw bij Smilez: Behandeling onder narcose
20 juni 2020 Smilez

Als u bang bent voor de tandarts is een behandeling onder narcose eventueel interessant voor u, omdat u dan niets merkt van de behandeling. De behandeling kan in 1 keer worden uitgevoerd, zodat u ook niet meerdere keren terug hoeft te komen.

Bij Tandartspraktijk Smilez is het ook mogelijk om uw behandeling onder volledige narcose te ondergaan. Wij maken hierbij gebruik van de specialisten van Anesthesia and Intensive Care Services (AIC Services). AIC services is een gespecialiseerd narcoseteam, dat heel veel ervaring heeft met het behandelen van angstige mensen. De middelen die worden gebruikt voor de narcose zijn zeer kortwerkende middelen propofol en remifentanil. Na het staken van deze middelen wordt de patiënt zeer snel weer wakker en er is weinig kans op het ervaren van vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid en braken.

Lees hier meer

Aangepaste openingstijden,

In verband met de huidige covid-19 maatregelen (Avondklok) zijn wij op
maandag, dinsdag en woensdagavond geopend tot 19.00uur

Vooralsnog gelden deze openingstijden t/m 10-2-2021. Telefonisch zijn wij te bereiken zoals gewoonlijk tot 17.00 uur

Wij verzoeken u uw afspraak af te zeggen als u ziek bent, koorts heeft of als iemand in uw directe omgeving deze klachten heeft. Wilt u dan zo vriendelijk zijn, om u afspraak tijdig af te zeggen per mail of telefoon?

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez