Nieuw bij Smilez: Behandeling onder narcose

Nieuw bij Smilez: Behandeling onder narcose
20 juni 2020 Smilez

Als u bang bent voor de tandarts is een behandeling onder narcose eventueel interessant voor u, omdat u dan niets merkt van de behandeling. De behandeling kan in 1 keer worden uitgevoerd, zodat u ook niet meerdere keren terug hoeft te komen.

Bij Tandartspraktijk Smilez is het ook mogelijk om uw behandeling onder volledige narcose te ondergaan. Wij maken hierbij gebruik van de specialisten van Anesthesia and Intensive Care Services (AIC Services). AIC services is een gespecialiseerd narcoseteam, dat heel veel ervaring heeft met het behandelen van angstige mensen. De middelen die worden gebruikt voor de narcose zijn zeer kortwerkende middelen propofol en remifentanil. Na het staken van deze middelen wordt de patiënt zeer snel weer wakker en er is weinig kans op het ervaren van vervelende bijwerkingen zoals misselijkheid en braken.

Lees hier meer

Smilez gaat verhuizen!

Tandartspraktijk Smilez gaat voor de zomer van 2023 verhuizen! De verbouwingswerkzaamheden van ons nieuwe pand zijn al in volle gang.

Een ding is zeker; het pand wordt erg mooi. Een prachtige omgeving voor het team van Smilez om in te werken, en om onze patiënten in te mogen ontvangen. Het pand wordt volledig ingericht volgens de modernste technieken, met genoeg ruimte en faciliteiten voor het team en onze patiënten.

Op deze manier is Smilez klaar voor de toekomst en kunnen wij u optimaal van dienst blijven!

Het nieuw adres is Oosterstraat 37 in Stadskanaal. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en uiteraard de openingsdatum van onze nieuwe locatie!