Corona update: Smilez weer “gewoon” geopend

Corona update: Smilez weer “gewoon” geopend
14 mei 2021 Smilez

Onze praktijk is weer “gewoon” geopend, alle afspraken en zorg vinden weer tijdens onze reguliere openingstijden plaats.

Uiteraard houden ons aan de RIVM maatregelen om Corona-proof te werken. Dit houdt in dat we een volle wacht- en behandelkamer willen voorkomen. Daarom plannen wij de afspraken ruimer in. Daarnaast mogen er maximaal 2 patiënten in de behandelkamer aanwezig zijn.

We kunnen helaas niet garanderen dat behandelingen niet uitlopen en dat er momenten zijn waarop de wachtkamer te vol dreigt te worden. De assistentes zullen u dan vragen om later terug te komen of eventueel elders te wachten.

Wij verzoeken u dringend uw afspraak af te zeggen als u ziek bent, koorts heeft of twijfelt omdat iemand in uw directe omgeving deze klachten heeft.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez