Mondkapje op? Graag!

Mondkapje op? Graag!
3 oktober 2020 Smilez

Mondkapje op? Graag!

De regering heeft per 2 oktober een dringend advies gegeven om mondkapjes te dragen. Ook onze tandartspraktijk volgt deze maatregel op. Om de veiligheid van andere bezoekers en onze medewerkers te waarborgen, vragen we u een mondkapje te dragen in onze praktijk. Uiteraard draagt u tijdens de controle/ behandeling uw mondkapje niet. Mocht u geen mondkapje bij u hebben of deze niet willen dragen, dan zullen we u de toegang tot de praktijk uiteraard NIET weigeren. We hopen echter op uw medewerking om toch te kiezen voor een mondkapje.

Natuurlijk dragen de medewerkers van Smilez ook mondkapjes in de praktijk.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Tandartspraktijk Smilez Mondkapje

Aangepaste openingstijden,

In verband met de huidige covid-19 maatregelen (Avondklok) zijn wij op
maandag, dinsdag en woensdagavond geopend tot 19.00uur

Vooralsnog gelden deze openingstijden t/m 10-2-2021. Telefonisch zijn wij te bereiken zoals gewoonlijk tot 17.00 uur

Wij verzoeken u uw afspraak af te zeggen als u ziek bent, koorts heeft of als iemand in uw directe omgeving deze klachten heeft. Wilt u dan zo vriendelijk zijn, om u afspraak tijdig af te zeggen per mail of telefoon?

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez