Coronavirus : alle afspraken tot 1 mei 2020 geannuleerd

Coronavirus : alle afspraken tot 1 mei 2020 geannuleerd
2 april 2020 Smilez
In Nieuws
Tandartspraktijk Smilez Stadskanaal

Beste lezer,

In verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt om alle afspraken tot 1 mei 2020 te annuleren.

Als u een afspraak heeft staan in die periode zal u telefonisch of per post hier bericht van krijgen. Het doel hiervan is om de spreiding van het virus zo beperkt mogelijk te houden. We zullen op de bekende openingstijden telefonisch bereikbaar blijven voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot 1 mei. Graag vragen wij hiervoor u begrip. Buiten de openingstijden blijft de spoeddienst bereikbaar.

Houd u de website in de gaten, want ook wij weten niet wanneer we volledig operationeel zullen zijn. Voorlopig houden we 1 mei 2020 aan. Mocht dat opschuiven zullen we dat op de website bekend maken.

Hartelijke groet,

Tandartspraktijk Smilez

Smilez gaat verhuizen!

Tandartspraktijk Smilez gaat voor de zomer van 2023 verhuizen! De verbouwingswerkzaamheden van ons nieuwe pand zijn al in volle gang.

Een ding is zeker; het pand wordt erg mooi. Een prachtige omgeving voor het team van Smilez om in te werken, en om onze patiënten in te mogen ontvangen. Het pand wordt volledig ingericht volgens de modernste technieken, met genoeg ruimte en faciliteiten voor het team en onze patiënten.

Op deze manier is Smilez klaar voor de toekomst en kunnen wij u optimaal van dienst blijven!

Het nieuw adres is Oosterstraat 37 in Stadskanaal. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en uiteraard de openingsdatum van onze nieuwe locatie!