Tandarts de Reus wordt Smilez!

Tandarts de Reus wordt Smilez!
4 maart 2019 Smilez
In Nieuws
Tandartspraktijk Smilez Stadskanaal

Per 1 februari 2019 krijgt Tandartspraktijk Reus een nieuwe naam: Smilez. De praktijk van de tandarts de Reus is overgenomen door tandarts Hamid HajiRasoul en mondhygienste Lezan Kader.

De Patiënten en hun wensen staan bij ons centraal. Wij streven ernaar bij elke behandeling een perfect resultaat neer te zetten. We hechten waarde aan zorgvuldigheid in zowel tandheelkundig opzicht als in de omgang met patiënten. Wij willen een zeer professionele en moderne groepspraktijk zijn en blijven, ook in tijden van grote veranderingen in de gezondheidszorg.

Smilez gaat verhuizen!

Tandartspraktijk Smilez gaat voor de zomer van 2023 verhuizen! De verbouwingswerkzaamheden van ons nieuwe pand zijn al in volle gang.

Een ding is zeker; het pand wordt erg mooi. Een prachtige omgeving voor het team van Smilez om in te werken, en om onze patiënten in te mogen ontvangen. Het pand wordt volledig ingericht volgens de modernste technieken, met genoeg ruimte en faciliteiten voor het team en onze patiënten.

Op deze manier is Smilez klaar voor de toekomst en kunnen wij u optimaal van dienst blijven!

Het nieuw adres is Oosterstraat 37 in Stadskanaal. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en uiteraard de openingsdatum van onze nieuwe locatie!